Monday, August 2, 2010

mem-prepare-kan diri

tetiba nak letak entry kat tempat ni...
dengan tajuk yang sedikit meyimpang (padahal memang salah teruk pon..) dari hukum tatabahasa BM...

apa yang kena prepare(siap siaga)  untuk temuduga KPM rabu ni.....lallalaa.....
sijil2 = siap!
surat dari tenet = siap!
borang maklumat = belum isi je lagi...
gambar= belum tampal...
pengesahan jpa=siap....
baju= tak siap lagi..kalo tak de pakai baju mana yang ada je...target : kebaya purple raya tahun lepas!!!!
kasut= esok nak pergi usha kat kedai jukebox!!! Allen dillon aku kopak bahagian tapak...Ada la yang buat tu...jahanam kasut aku!!!!!!!!
kredit=malam besok baru aku nak top up....
minta maaf dengan member yang de aku wat salah baru2 ni= dah suruh Lie tolong sampaikan....die pon ade mesej wish all d best...(lega dah hati ni)...
pinjam fon Leha = esok petang aku nak pujuk die....fon die de maps....buat bekalan nak cari tempat temuduga tu...
 driver=belum pasti.....sama ada Sab anta or abah tercinta or naik teksi kawan abah (uncle Samy ...)
beg=takde yang sesuai jer....nak pakai beg warna pink yang dapat beli kasut tu bleh x???takpun beg alam sekitar warna hijau yang aku selalu pakai gi sekolah tu je la....(pinjam beg datin Zizah aka omak den je la).
duit belanja=lebih dari cukup...
bila dah keluar word cukup tu maknanya aku kena brenti taip entry ni.....
notakaki~entry yang carca marba...bahasa pasar bahasa hati!!!!

.


.





2 comments:

Nurhasyimah Musa said...

pengesahan jpa?
apa tuh?

Cik Ya-Alif-Nun said...

sijil akreditasi kita....


print kat http://pengiktirafan.jpa.gov.my