Monday, February 14, 2011

Gunung Angsi 2011

Salam sayang semua.
Ni short update pasal hari Sabtu lepas.
LY naik Gunung Angsi dekat hutan lipur Ulu Bendul Kuala Pilah.
Ni ada sikit gambar ihsan dari FB cikgu Fiza....
LY tak sempat nak uplaod apa2 gambar lagi....broadband problem sikit...
 [LY dan cikgu Fiza]
 [taklimat sebelum mendaki]
 [jom naik]
 [rehat di stage 2]
 [LY-cikgu Fiza-cikgu Khairul-cikgu Fazwan-cikgu Hafez]
 [terharunya dengan gambar ni...sopan kuasa semut]
 [trip ni satu hari je]
[LY yang lapar....makan roti budak]

Untuk masa sekarang tak janji boleh update any story bila lagi. Laptop dah semakin nazak. Broadband pula ada masalah teknikal....jangan tanya dekat mana LY update entry ni!!!!!!!!!!

Gambar dekat FB pun nanti2lah....
Sampai sini dulu...jumpa di lain entry....

~batubersurat: hari Ahad kepenatan yang tak terhingga~

2 comments:

dentist-to-be said...

besnyer.. haha..
weekend ni nak naek broga ngan liza..
haha..

Lady Ya-alif-nuN said...

pergi la lepas subuh....
tgk matahri terbit...