Monday, February 28, 2011

Tak ada mooD

Salam sayang korang semua....
Lamanya LY tak update blog...

Sebenarnya LY masih lagi bersedih dengan perkahwinan Prince William ni....
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkksssssssssss.....
Geli geleman dengar kan....


Sebenarnya LY tak ada mood lah nak update....
Sebab lain jugak adalah kerana Cik Ady tak update.,...cik Syima tak update.....cik Naa pun tak update....cik Suzie ada update minggu lepas.....

Maka.....tak ada idea yang menarik untuk di share....
Mungkin kejap lagi ada...
Tunggu je lah ek!!!!!!!!

Selamat mengakhiri bulan Februari.

~batubersurat: mengantuk nak tunggu masa pergi shopping dekat Giant~

2 comments:

syima said...

haha..kesian kau tunggu aku update ekh..

Lady Ya-alif-nuN said...

tau xper....