Thursday, December 9, 2010

Oppss!!

Ok..kena update cepat dan pantas.
Ni dekat rumah Shahira ni.
Pinjam PC dia kejap.

Sebenarnya ada banyak story nak story.
Tapi disebabkan kekangan pencawang Maxis kena panah petir maka tak ada network untuk beberapa hari ni.
(tipu...baru semalam kejadian panah petir tu)

Sebenarnya tak ada mood nak update story...
Maka LY nak korang semua sabar okay!!

~batubersurat: Sabar tu separuh dari iman~

2 comments:

Nurhasyimah Musa said...

cepatlah update yan..aku dah ada kat umah ni,ko plak tak update blog..ceh!=p

Cik Ya-Alif-Nun said...

ok2...network baru de ni..
jp gi aku update ok..