Sunday, December 19, 2010

Semestar barU

"Kau dah tengok result ke?"
.
.
.
."Aku kantoi paper kimia analisis wei"
.
.
.
.
"Bila balik kolej??"
.
.
.
."Dapat bilik mana? Siapa roomate??"
.
.
.
.
"Kau ambil pengurusan makmal sains?"
.
.
.
.
"Berapa jam kredit sem ni?"
.
.
.
.
.
"Lebihan kredit dah daftar ke?"
.
.
.
.
"Amali kaedah matematik ambil hari apa?"
.
.
.
.
.
"Cop tempat aku sekali masa optimum"
.
.
.
.
"Kau dah ada group ke assigment DE??"
.
.
.
.
Dah setahun berlalu..... Waktu2 macam ni, mesti tengah punggah barang bawak masuk bilik dekat Seladang, KOSASS. Waktu2 macam ni mesti tengah happy2 nak gospen2 dengan kengkawan blok cerita pasal cuti dan result bla bla bla bla.

Yang tak satu blok pun, sibuk bermesej...tanya dah sampai kolej ke??
Terutamanya click bersekutu iaitu Adelia dan Vasantha.

Angan2 nak celebrate graduasi dekat KLIA tak kesampaian. Tunggu LY konvo master baru kita celebrate kot.

Geng2 1 Malaysia...bila boleh dapat jumpa lagi.

Kengkawan 1 blok, bila lah boleh lepak sama2 dekat BSS lagi.

Kengkawan course...bila lah boleh duduk dalam kuliah yang sama lagi.

Kengkawan 1 batch, bila lah nak pakai baju  KOSASS sama2 lagi macam sukan road relay walau sekadar jadi penyokong je!!

Rindu....rindu....rindu.....

LY rindu kawan2 masa dekat UPM. Tapi nak mesej tanya khabar malulah pulak!!!!!!!
Hehheehehe.....
Dah lama tak mesej kengkawan ni. LY tak pandailah nak mesej bagi soalan2 remeh temeh ni.

Kalau korang baca entry ni, cepat2 capai fon, roger 014 aku ni. Korang start tanya khabar LY dulu okay....nanti confirm LY reply punya.

Hehehe....boleh ke buat request macam ni???

monolog:  Vas, Ady....korang tak rindu kat aku ke???

~batubersurat: rindu nak pergi makan sama2~

4 comments:

:.Cik peLanGi:. said...

laju je cik pelangi nak komen n3 kali ni...lama dh cik pelangi x skodeng blog kamu Lady Y..hehe...n3 ni bikin cik pelangi emo la...rindu nye dgn kalian..x sangka lak LY pun rindu kan ktorg camni sekali...
nway, no 014 tu maxis ke clcm???

Cik Ya-Alif-Nun said...

mekasih cik pelangi sebab skodeng kt sini...

rindu nk borak2 ngan cik pelangi smbil mkn sme2...

014 tu maxis la...
kalo nk msj ke 013 bg tahu la...nt Lady Y bukak fon tu...

smart said...

masa utk kerja n hidup yg stabil

Cik Ya-Alif-Nun said...

smart: betul tu