Tuesday, November 2, 2010

DepresseD

Eeeeaaarrrrrgggghhhhh.....
Semua nak depressed sekarang ni....
Gara2 tak dapat surat cinta dari KPM lagi lah ni...

Fasha Sandha dalam Chinta pun depressed juga....
Sampai overdose minum lepas tu jatuh kolam....
Rasul Iman pun depressed juga....

Hari ni lagi lah depressed...
Selasa jam 9 malam...
Ady pun mana merayau keluar stesen tak balik2 lagi ni....
Tahap gaban coklat lumut je hidup Lady Y sekarang ni....

Borink ni HAZAB gila....buku addmath nexus pro SPM entah ada kat mana Lady Y pun tak tahu...(masa jadi cikgu ganti SKSL hilangkan buku poem....sekarang buku sendiri pulak yang hilang)
Kalau tak tu boleh jugak godam buat sampah kertas A4 dekat dalam bilik ni...
Gian nak jawab soalan calculus....vektor pun ada jugak ni.....
Rasa nak je balik ke UPM...buat semak dalam dewan periksa nak jawab periksa calculus lanjutan....

Cepatlah KPM lamar Lady Y kerja...
Dah macam HAPER ntah duduk dekat rumah ni tak ada kerja yang nak dibuat...
Nak je terima offer kak Maz jadi bibik dekat rumah dia..
Boleh jugak Lady Y layan cakap sorang2 dengan ikan Arowana abang Kerol tu...
Manalah tau....nanti ikan tu pandai bercakap....

Badan ni pun rasa sengal2 ubi je tak bergerak sana sini...
Kalau skuad JPA3 nak pakai volunteer untuk selamatkan mangsa banjir dekat Kedah nun, nak je Lady Y pergi sana....
Tapi untuk tolong edar minuman dan makanan la...
Nak suruh Lady Y angkat2 orang harap MAHAP lah ye...
Badan sendiri pun dah macam rangka je yang tinggal....

Tensi ni ingatkan sikit je...
Ada rupa sakit alzheimer pun ada juga...
Ada ke patut, masa basuh baju semalam, lepas masukkan sabun + air + putar mesin basuh tu...Lady Y tak masukkan baju kotor.....asparagus musykil kenapa bunyi mesin tu lain macam....rupa2nya tak ada kain....

Tensi mensi terserlah bila masak air...lupa nak letak penyumbat dekat muncung cerek tu......
HAMEK kaw....kaw2 air tu melimpah membuak keluar...basah lencun dapur datin dengan air panas..

Tensi level dewa kelembai bila tak boleh nak terangkan jalan kerja matematik tingkatan 1 dekat Farah hari Sabtu lepas....nak terangkan ikut cara calculus memanglah tak sah disisi undang2....at last cakap dengan Farah...."Kak Yan lupa la nak jawab macam mana soalan KBKK ni...nanti Farah tanya cikgu la.."
Apakah yang sedang berlaku dalam kepala Lady Y ni....

Tensi.............nyah kamu dari hidup Lady Y ni.....
Macam HAPER je melekat dalam otak dan saraf neuron badan nih!!!!
Entah2 progesteron dah mati agaknya dalam badan ni....
Adrenalin pun dah berkurang agaknya...
Bila Ada buat aksi nak kejut ala2 hantu nak cekik pun tak rasa apa2....

Depressed-nya Lady Y....
Al-quran dah baca banyak ni....doa minta dapat posting dekat Labuan harap2 dimakbulkan walaupun tak minta sana.....

~batubersurat: tensi mengungguli diri dengan kata2 yang HANCUS~

[lokasi: Klinik Cheras Jaya a.k.a Klinik Dr Amarjit Bt 9]
[gambar diambil oleh Ada yang setia meneman petang tadi]
[giler depressed asyik ulang alik ke klinik]

2 comments:

Nurhasyimah Musa said...

aku baca pun depressed sambil tergelak bila kau lupa nak letak baju kotor dalam mesin basuh..huhu..=p

Cik Ya-Alif-Nun said...

:)