Monday, November 15, 2010

Hati dirobek oleh KPM

Baru je bergumbira sakan tadi sebab dapat SABAH...
tapi bila call jpn Sabah, diorang kata nama Lady Y tak ada....

Lady Y tepon KPM....diorang suruh tunggu surat....

Petang tadi jam 6, Lady Y masuk website KPM balik, diorang suruh semak status balik...
Maka tempat yang di bagi adalah....

Sempadan jalan rumah Lady Y je....
Rasa nak je lempang pegawai2 KPM yang uruskan semua ni....

Lady Y rasa nak meraung je.....tapi dah petang sangat....nanti kena sampuk pulak dengan jin ifrit....


Rumah Lady Y ni dekat sempadan jalan Hulu Langat- Kuala Klawang....
Kalau dapat sekolah area Jelebu, CONFIRM Lady Y ulang alik dari rumah je!!!!!!!!!!!

~batubersurat: Mesti abah Lady Y lagi kuat doa dari Lady Y ni....tu yang dapat dekat~

5 comments:

Nurhasyimah Musa said...

takpe..kat mana-mana pun, itu rezeki yang Allah bagi..sekurang2nya kita ada tempat dan berpeluang meneruskan kerjaya ini..;)

Cik Ya-Alif-Nun said...

erm....tapi sedih la kan...mule2 dh sronok..pastu jd x sronok plak...

Nurhasyimah Musa said...

takpe, mungkin ada hikmahnya..;)

dentist-to-be said...

bile stat kak yan?? waa...da jadi cikgu~ hehehe

Cik Ya-Alif-Nun said...

dh start da...
tp tgh cuti skola...xde keje nk buat..
huhuhu...