Wednesday, November 3, 2010

:: Hati menari ::

Isk3....
Nak menangis bila hati ni menari2 lagu yang tak berapa nak sedap didengar...
Lagu2 background hati menari semuanya ala2 orang dipersimpangan dilema...

Aaaarrrgggghhhh....
Memang tengah dipersimpangan dilema pun sekarang ni....

Kenapa hati ni suka sangat nak berjoget tarian patah pinggang ni...
Confuse Lady Y...

Tadi Lady Y semak keputusan ujian personaliti Mara yang Lady Y pergi 2 minggu lepas...
Terima kasih kepada Yana kerana sudi telefon Lady Y bagi tahu...
Masa jam 8.30 Lady Y tengok belum update lagi untuk kategori Matematik...
Huhuhu....agaknya lepas Lady Y offline baru diorang update...

Mula2 Lady Y semak untuk Ady...keputusan SILA SEMAK DARI MASA KE SEMASA....
Lady Y pun fikir, mesti Lady Y pun sama kes dengan Ady ni...

Bila Lady Y masukkan je IC number.....
Bedebug....skrin kuning...
Terpampang capital letter nama dan nombor IC Lady Y dekat skrin ni...
Terus gundah gulana....
Nak pergi ke microteaching ni....

MRSM Alor Gajah Melaka...
Lady Y berbelah bagi nak pergi ke tak...
Kawan2 dah provoke suruh pergi...
Tapi hati Lady Y chenta oksigen denga KPM...

Nak pergi ke tak ni???????????

Wahai hati yang walang....
Kenapa mesti rasa begini....

~batubersurat: Lady Y nak cakap terus dekat panel tu, saya nak bertugas di Sabah....confirm dapatkan...tak payah microteaching~

2 comments:

:.peLanGi:. said...

susah jgk la kan nk wat keputusan..buatla pilihan yg tepat..bak kata k.widad, xsalah mencuba...lgpun nk wat leson plan, sume2 tu kan kite dah tau caner..so, bg aku, kalo ko xde pape halangan, pegi je..

Cik Ya-Alif-Nun said...

aku pegi kot suzi...
abah ak kata pegi je la...
jln2 n cari pengalaman minta keje...