Tuesday, October 26, 2010

:: Aiyaa Cik Siti ::

toing3....
eeerrrrr....
iiiyaaahhh....
merangkak2 capai lappy kesayangan...
sakitnya perut dapat jumpa kekasih lama PUTERA GASTRIK...

sangat menarik baca blog cik Syima berkaitan keperibadian beliau yang tak meng-update entry setiap hari....
rasa terpana pulak....tangkap dalam...

jom merapu jom...otak gua tengah spinning ala2 dapat jumpa PRINCE WILLIAM ARTHUR PHILIP LOUIS dan Tengku Ismail Ibrahim....

jom belajar English hari ni...

P-R-I-N-C-E  = PUTERA (singular)

P-R-I-N-C-E-S = PUTERA-PUTERA (plural)

P-R-I-N-C-E-S-S = PUTERI (singular)

P-R-I-N-C-E-S-S-E-S = PUTERI-PUTERI (plural)

itu je untuk hari ni...

~futnot: gua nak anak murid gua panggil gua LADY Y bila gua dapat jadi pengetua sekolah Henry Gurney~

2 comments:

Nurhasyimah Musa said...

keperibadian aku tak update entry setiap hari?huhu..
aku update hari2 kot?
cuma kdg2 tak cerita pasal diri hari-hari..huhu..tp yg dalam entry tu sebenarnya aku maksudkan diari aku tu yg tak tulis setiap hari..huhu..

Cik Ya-Alif-Nun said...

owh....