Thursday, January 6, 2011

1st week at schooL

Betul2 belakang meja LY je ni.

Betul2 belah kiri meja LY. Yang ada botol air dan ke bawah, LY dengan beraninya menge-cop dulu. Tu dah kemas SIKIT....kalau tak sama macam yang baris ke-3. Barang dekat atas rak tu belum berani nak sentuh....kalau esok tak de cikgu ambil, LY nak jual dekat lori kitar semula!!!

Pelajar kelas LY!!!! 1 Mutiara. Readers boleh bagi hadiah buku belajar bahasa Tamil dan Cina cara pantas untuk birthday LY bulan depan. Pos sekarang pun okay :)

LY tak pandang students pun time perhimpunan tapi duk pandang atas. Langit yang terbentang luas.....syok tengok kapal terbang nak landing dekat KLIA hari2. Time tengah menaip entry ni pun, kapal terbang tengah lalu....usha dari tingkap bilik je.....LY jakun...dulu ada lah berangan sikit2 nak jadi pilot...hehehehe...

~batubersurat: rindu nak makan cekodok pisang omak ~

3 comments:

Enh Ear said...

kalo nak lepas geram best ni.. jerit ja time kapal terbang lalu.. kalo nak marah studenty time kapal terbang lalu pun best gak... hihih.. tapi tak dak bunyi kan? jgn buat mcm tu plak ye

dentist-to-be said...

cayalah kak yan!!
satu malaysia~ hehehe

Lady Ya-alif-nuN said...

enhear: bgus jugk idea tu...
DTB: xd mkne 1 malaysia...BM pon x pandai ckp...BI lg lah hancur budk2 ni