Wednesday, January 12, 2011

:: Maklumat lanjuT ::

Hoooooyyyyyyyeeeeeeeeaaaaahhhhhhh....
Hari ni Rabu...
Hari penat kuasa enjin turbo.

Ni LY nak kongsi celita sama lu orang (duduk Lukut ni LY speaking hancur gila...cakap Melayu hancus...yang keluar semuanya "ooiii2...hey amoi...hey apek....tambi....tangechi...)

Ni lebih kurang sambungan butir peribadi semalamlah juga kan...

PENGETUA : LELAKI - MR CHEAH LEF NG
GPK AKADEMIK - PN HJH HANIAH
GPK HEM - TN HJ KARIM.
GPK KOKU - DR THARMAMBIKHAI...

CIKGU LAMA = 60 ORANG
CIKGU BARU = 11 ORANG

RATIO RACES : INDIA MENANG. KEDUA CINA, KETIGA MELAYU.

JADUAL WAKTU SEKOLAH :
ISNIN-SELASA-KHAMIS : 7:10-7:30 : NILAM, 7:30-2:30- PNP
RABU- 7:30-8:50- UNIT BERUNIFORM...(dah mula minggu pertama sekolah lagi!!!!), 8:50-3:10 -PNP, 3:45-5:05- KELAB PERSATUAN /SUKAN PERMAINAN (dah mula jugak minggu first sekolah)
JUMAAT : 7:10-7:30- NILAM, 7:30-11:50- PNP

BAHASA PERANTARA : BAHASA TAMIL, BAHASA CINA, bahasa Melayu masa mengajar je!!!!!

SISTEM KEHADIRAN GURU : THUMBPRINT + PUNCH-CARD (kawasan nak thumbprint n punch card kecik.....sempit kuasa kuda bila yang comel2 berselisih....kalau diorang terlanggar beg LY, hampir2 tumbang jugaklah LY ni)

KERANI : pergi tanya dengan CHEE...dia ada jawapan..
TOILET : I miss toilet in library UPM...
BILIK GURU 2 : Fiza, Liza, Ain, Siti, Bad, Chee, jom kutip duit sorang sikit....nak beli kain buat langsir...lepas ni boleh pasang air-cond....boleh sejuk kan badan bila dah panas lepas marah2 student.
BILIK GURU 1: jangan lama2 dengan PC...nanti kena jadi kerani, save2 data kat PC dari pendrive.

LATIHAN RUMAH SUKAN (RUMAH MERAH!!!!) :PEMANTAU PASUKAN SORAK BERSAMA DILLA....jadual setiap minggu masa latihan rumah sukan....(Oiii Fazwan...kau tukar lagi jadual latihan rumah sukan, memang aku simbah botol sos depan pintu rumah kau....)

Okay, cukup sampai situ je...nanti kalau ada apa2 perkembangan sekolah, LY update lagi!!!

~batubersurat: LY dah dapat geng gosip dengan cikgu senior.....i like u kak rosnah...baya2 makcik LY ni~

1 comment:

dentist-to-be said...

kak yan..
gune peluang mempelajari bahasa tamil dan cine sebaik-beiknyerr..
haha..