Sunday, January 23, 2011

SMKRJ/MerentasDesa/2011

Canggih tak tajuk LY. Macam nombor rekod fail tak???

Walaupun masih di selubungi misteri mengenai bunyi2 dan ketukan pintu dekat rumah tu kan. Tabahkan jelah hati ni buat sementara waktu. Mak LY pesan tadi, baca2 apa yang patut. Kalau takut, duduk je dekat rumah Fiza. Kalau tak ada apa2 hal, nanti mak datang bawak ubat dekat sini.

Semalam ni, 22/1/2011. Sekolah LY dah berjaya melaksanakan kejohanan merentas desa peringkat sekolah. Sebagai seorang guru baru di sekolah ni, rumah sukan pertama di sini adalah rumah merah atau nama khasnya Mercury. Kerja LY jadi setiausaha dan untuk semalam ni, cikgu Jayamani suruh LY jaga kebajikan pelajar iaitu sediakan minuman.

Tak adalah beratkan. Order je air dekat kantin. Lepas tu suruh budak angkat bawak pergipadang. then jaga dan bagi budak minum. Simplekan kerja......LY suka.....
Kat bawah adalah antara kejadian2 yang ada pada hari kejadian.

 [gaya nak pergi bertugas]

 [kak addlene- chee- LY]

 [addlene-fiza-ain-kat-LY]

 [bertugas2.....jangan ngelat]

 [cayalah girls....all from Mercury]

 [ketua Mercury with HM, Mr Cheah Lef Ng....we all juara keseluruhan okay]

[bendera yang sentiasa berkibar sebab PD nikan banyak angin]

Lain2 dekat sini.

Enjoy hujung minggu korang. LY nak baca buku processing skills form 1 ni. Huhuhu...rajin kan??? Tapi dekat rumah Fiza. Hehhee...tetba jadi penakut....

~batubersurat: dah mula rindu dekat rumah dan lauk2 mak~

1 comment:

dentist-to-be said...

cayalah kak yan jage aer..
haha